Želite biti obveščeni o
akcijah in novih izdelkih?

Naročite se na novice >>

Spletna stran je v fazi prenove.


DOSTAVA


Naročeno blago se pošlje po pošti kot odkupna pošiljka. Znesek poštnine do nakupa 30 € znaša 3,50 € ( z DDV ).Ob nakupu nad 30 € je poštnina brezplačna. V kolikor vsi naročeni artikli niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja ponudnik.Opozarjamo vas, da Pošta Slovenije po njihovem ceniku, ob prevzemu  zaračunava  provizijo za odkupnino

Dobavni roki so izraženi v številu delovnih dni. Artikel je izdobavljen v roku 5 delovnih dni. Pošta Slovenije načeloma pošiljko dostavi naslednji dan, ko prejme pošiljko, imajo pa pravico dostave v treh delovnih dneh. V kolikor se zgodi, da kakšen od naročenih artiklov ni na zalogi, ponudnik kupca o tem obvesti preko e- naslova. 
Ponudnik si pridružuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo določenih ali celo vseh izdelkov, za določen ali nedoločen čas omeji dostop do spletne trgovine, da popolnoma ustavi dostop do spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.


Moji nakupiV košarici ni izdelkov.
V primeru nezadovoljstva
vam vrnemo vaš denar.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.