Želite biti obveščeni o
akcijah in novih izdelkih?

Naročite se na novice >>

Spletna stran je v fazi prenove.

Modni dodatki s tradicijo


Podjetje Taurus s sloganom " modni dodatki, imajo ime" , je bilo ustanovljeno leta 1989, kmalu po tem, ko je zakon omogočil zasebno lastnino kapitala v državi. Podjetje je naslednik družinske obrti, katere korenine segajo v leto 1954, ko je obrt pričela s prodajo modnega nakita v mali trgovini v centru Ljubljane. Od tedaj se je podjetje Taurus razvilo v vodilno podjetje za trženje modnih dodatkov na slovenskem tržišču, njegovi izdelki pa so s pomočjo obširne prisotnosti na prodajnih mestih postali stalni spremljevalec modnih nakupov. Modni dodatki pa so tisti produkt, s katerim je podjetje Taurus v samem začetku zaživelo.

Taurus danes


Kljub temu, da se izdelki podjetja Taurus največkrat predstavljajo s sloganom " modni dodatki,ki imajo ime", je ponudba podjetja razširjena z različnimi izdelki za nego las in telesa, kozmetičnimi torbicami, kopalniškim priborom, priznanimi kozmetičnimi blagovnimi znamkami kot so Montagne Jeunesse, Eleganttouch ter športno blagovno znamko  Reusch.

Taurus je ponosen na lastno proizvodnjo ter izdelavo modnih ženskih, moških ter otroških pasov in naramnic.

Ekipo Taurusa sestavlja 30 ljudi, podjetje dosega letno rast prodaje od 10 do 15 odstotkov, prihodki iz poslovanja pa so lansko leto znašali 3,5 milijona eurov.Kljub temu je Taurus ostalo tradicionalno družinsko podjetje, katerega pretekli in trenutni uspehi v veliki meri temeljijo na pristni poslovno - družinski povezanosti.

Strategija podjetja je približevanje potrošniku in kar najpozornejše sledenje modnim trendom.To omogoča kar najboljše sodelovanje z odjemalci podjetja, prek katerih Taurus dosega svoje končne potrošnike.

Taurus je moderno podjetje, ki sledi sodobnemu razvoju tehnologij in jih aktivno vključuje v svoje postopke dela, kar vključuje zelo dobro logistično in tehnološko podporo vseh delovnih procesov. Kolektiv zaposlenih je mlad, izobražen, specializiran, kar podjetju omogoča veliko elastičnost in prilagodljivost na vse bolj dinamično spreminjanje tržišča.

Skozi obdobje rasti so modni dodatki Taurus dosegli veliko prepoznavnost po celi Sloveniji.Z vključevanjem v športne, kulturne ter družabne prireditve je pridobil ugled resnega in močnega podjetja, ki gre v korak s časom. Podjetje in njegov prodajni program se prek oglasov in prispevkov o modnih trendih ter novostih na področju kozmetike  stalno pojavljata v vseh pomembnejših modnih revijah in revijah življenskega sloga.

Moji nakupiV košarici ni izdelkov.
V primeru nezadovoljstva
vam vrnemo vaš denar.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.